Jippiii!

Jaaa, nu är Carro här. xD and guess what... Han är klar med vårat arbete, haha, hon fixade min del också så nu behöver jag inte jobba med det... Juste har matte prov efter det är... :/ Wish me luck!

Mommy <3 Little brother.. ((:

Hellu... Idag kommer mamma och lillbrorsan hem från Gotland. Jag har saknat dem så mycket. När dem är här så kanske man inte uppskattar tiden med dem, men när dem inte är här så skanar man dem så mycket. Dem har varit borta sens måndag, snart en vecka. Nää, nu ska jag hjälpa Jonte med en sak. Hahah! See you later.

Booring!

Hejhej! Jag har så tråkigt. Sitter i klassen och har NO. Håller på med ett arbete med min grupp, Nahid, Alex, Natta och Carro. Hoppas vi hinner bli klara, arbetet ska lämnas in idag och Carro är inte i skolan och Natta är i Småland, och jag pallar inte jobba. :)) Nää, men Alex hjälper Nahid med sin del och sen ska hon hjälpa mej. :P Hur som helst så kommer Lydia och Dani idag, mina kusiner från Norrköping. :D Dem var på Hammarby-AIK matchen igår. Dem är Bajare så klart. -.- Dem kommer till min skola idag efter lunch och sen ska vi dra hem till mej tillsammans. Vi kommer ha fett kul, ska ligga ute och sola hela daaan. :D Nu kommer min lärare Roberto. :S Måste jobba lite, eller låtsas ialla fall.

Hos syrran

Hejhej! Jag är hos min syster, Josefina, nu med hennes kompis Jasmine (Jasso), same name as me xD Vi ska käka pannkakor nu med jordgubbs sylt och glass, hehe.. :) Syrran håller på att duka medans jag sitter med hennes mobil och mobil bloggar, och Jasso gick till parkeringen för att lägga lite mer parkerings pengar. Men jag ska käka nu så jag får skriva mer sen. :)

Skolan

Hellu! Sitter i grupprummet brevid klassen med Natta och Yamou. Vi har SO, och vi jobbar jätte mkt,, NOOT! Hahaha, sitter och bloggar och lyssnar på låtar från YouTube och är självklart inne på Facebook. Jag tycker att Sofijah, som sjunger låtar hon själv skrivit, är grym. Eller hennes texter är det i alla fall. Mina två favorit låtar från henne är "Du Var Så Mycket" och "När Livet Sviker". Är fett seeg, ååh va tråkigt... Vad ska man göra?? Aja, jag kommer tillbaka lite senare. Ha de bääst!

Så fixar du Haydens volym

Hayden Panettiere var strålande vacker i sitt svarta fodral och sin festfina frisyr på premiären av Star Trek för några veckor sedan. Vi vet hur du trollar fram Hollywood-volymen till nästa galej. Känns håret platt och trött? Misströsta inte, det finns knep att ta till! 1. Föna håret utåt istället för uppåt. Använd en mellanstor borste. 2. Locka håret med tång för stora lockar. Håll tången snett inåt och locka tre fjärdedelar upp på hårslingan. 3. Föredrar du rakt hår utan lockar, fönar du med en rundborste och böj ändarna med plattång. 4. Tupera! Använd en smaltandad kam och tupera håret ordentligt vid rötterna. 5. Var sparsam med stylingprodukter, de kan tynga ner onödigt mycket.

R.I.P Kandice Hutchinson

Ni som tittar på A Double Shot At Love vet säkert vem Kandice är. Hon åkte ut från programmet, jag gillade henne verkligen. Hennes stil, hennes attityd. Hon var så cool. Och hon sjöng också :)) Den 21 oktober 2008 lämnade hon oss och somnade in i döden. Hon var med i en bilolycka. Det var en bil som kom i full fart bakom henne och körde in i henne så hon flög rakt ut genom fönstret. Jag fick veta det när jag tittade på programmet, för på slutet så sa tvillingarna som leder programmet, The Ikki twins, att hon dött i en bilolycka. R.I.P. Kandice Hutchinson 03-31-86 - 10-21-08 You Will Be Missed! Här finns en länk med en video med bilder på Kandice: http://www.youtube.com/watch?v=5FOD8fxWEIQ

FORZA DJURGÅRDEN!!

Heeej!! Igår var jag ju på match som jag skrev. Vi, Djurgården, mötte Häcken från Malmö. Självklart så vann vi med 1-0 mot de där bonde laget. Hahaha!! Det var fett nice.. Jag åkte med min syrran man, Esteban, och hans två polare från jobbet. Efter matchen så drog vi till en bar med massa djurgården flaggor hängande där utanför. Vi tog en bärch! :D Ole ole ole ole ole ole ola, Vi gör allt för vårat lag, Alltid oavsätt, Förevigt Djurgården!! <333

Bilder på meej' ((:












Vaarmt ute - Djurgården match idag - Lady Gaga

Hellu bloggen...
Det är såå varmt ute! Så skönt, men nästan för varmt, men man ska inte klaga, när man minst anar det så kommer regnet och dem gråa molnen...
Jag tog en liten promenad med min hund, Nala, när jag kom hem från skolan. Sen åt jag ute på tomten och solade lite. Nu sitter jag uppe i brorsans rum och tittar på MTV, han är inte hemma så jag har huset för mej själv nu heheh. ;)

Idag ska jag på match med syrrans man och hans polare, vi ska se Djurgården xD <33
Min andra bror, Jonatan, och andra syrran, Jessica, är riktiga Hammarbyare!! Hahah jag med, NOOOOOT!!

Åhh, nu är det Lady Gaga på MTV, Eh eh (nothing els I can say). Jag tycker att hon är så skön och cool. Jag diggar verkligen hennes nya frilla som dem flesta stör sej på, men jag tycker den är cool och hon passar i den, det är liksom hennes stil. Jag lägger upp lite bilder på den frissan så får ni se. ;)

                                       

Varit på ärenden

Heej bloggen.. Jag har inte suttit nånting framför datorn idag så det är därför jag inte skrivit något inlägg.
Hur som helst så har jag inte varit hemma på hela dagen typ. Först var jag i tumba på morgonen och sen åkte jag till min moster. Vi väntade på att hennes dotter skulle komma hem från landet och sedan åt vi lunch. Lite senare så plockade syrran upp mej för att jag skulle åka hem till henne och fixa lite grejer. Hon skulle sy om en klänning som jag ska ha på mej på skol balen innan avslutningen. :D Syrran é ju designer så hon vet vad som är snyggast.. hehe ;))
När vi var klara så åkte vi hem till mina kusiner. Typ halva släkten var där. :p
Men nu ska jag fika med min mamma eftersom hon åker till Gotland imorgon.
Ha det bääst!

Film kväll

Hejsaan!
Sitter uppe i mitt rum just nu med Hanna, vi poppade lite popcorn och tittade på en film. Vi båda har sett den här filmen men tröttnar ändå inte på att se den igen. Filmen heter Never Back Down. Vi skulle nog inte palla se den igen om inte hetingarna Sean Faris och Cam Gigandet var med i filmen.
Tjejen som hetingarna bråkar om heter Amber Heard, hon är också söt. :))
Ha en trevlig kväll så skriver jag lite mer imorn... ;))

     
Sean                             Cam                               Amber

Tatueringar

Helluu.. Jag älskar tatueringar och speciellt när dem är på lite udda platser.
Det är många kändisar som valt att tatuera in motiv på sina fötter och ben. Vissa har små smycken, andra har figurer, medan några har valt namn eller symboler.
Känner du igen stjärnorna genom att bara se deras tatueringar? Se bilderna nedanför.

     

Lindsay Lohan

Det är ingen hemlighet att Lindsay Lohan är en riktig maneater.
Lindsays senaste förhållande var med DJ:n Samantha Ronson, men nu när det tagit slut så är det bara Lindsay som vet hur det kommer att se ut på kärleksfronten efter uppbrottet.
Det sägs att Lindsay har dejtat över trettio män och ett par kvinnor sedan 2002.

     

Tagit det lungt

Hej bloggen!
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Eller på morgonen så följde jag med mamma och handla och hämtade ut några paket med nya mattor och gardiner som vi beställt. Senare så städade vi typ hela huset, eller övervåningen iallafall. Mitt rum har blivit så mysigt nu, ääntligen! ;P
Jag tittade på en film också, som brorsan har laddat ner, Cranck heter den. Den är skit bra. Jag rekomenderar den filmen om ni tycker om lite spänning i filmer och äventyr.
Men dem bästa filmerna jag sett är A Walk To Remember, Tuck Everlasting och The Notbook! Ni bara mååste se dem filmerna.

Bio ikväll

Heejsan!
Idag har jag varit med Hanna, hon sov över hos mej igår kväll efter att vi tittat på den där indiska filmen som jag somnade till typ efter att halva filmen hade gått  :P
Senare under dan så tog jag en promenad med min hund, Nala, min mamma och mina mostrar och kusiner...

Ikväll ska vi på bio i Heron City. Typ hela släkten kommer :P alla mina tjej kusiner, mamma och systrar plus mostrar och så.. Vi ska titta på Änglar Och Demoner som börjar 21:20.
Den verkar bra, dem som har läst boken säger att den e jättebra, så man får hoppas på det bästa ;)
Ha det bääst!


Fairytale

Hej allihop!
Är så glad att Norge vann i Melodifestivalen ! :))
Älexander Rybak är ju så himla söt och sjunger så bra..
"I'm in love with a fairytale!"
Han sjöng med så mkt inlevelsa och log typ efter varje mening, såå gullig..haha det jag mest föll för var när han spelade fiol :p skiit söt!!


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen!
I min blogg kan du läsa om vad som hänt under min dag och om andra nöjen som t.ex. kändisnytt eller mode.
Posta gärna en kommentar om ni tycker att jag ska ändra på någonting eller om ni har några förslag.

RSS 2.0